Mercat Santa Euàlia Interior

Serveis

Servei a Domicili

El Mercat de Santa Eulàlia disposa de servei d’entrega a domicili. Si no pots venir al mercat, et portem la compra a casa.

Com funciona el servei de repartiment a domicili?

Opcions de compra:
Presencial.
Telèfon. Telèfons de les parades
Correu electrònic. reparto@75.102.58.24

Presencial: Comprant presencialment, avisant de que t’ho portin a casa, deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra.

Telèfon: Trucant a cada parada on es compra Telèfons de les parades, deixant les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon tan sols en una de les parades. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra amb tarja de crèdit.

Correu electrònic: També es pot fer la comanda enviant un correu electrònic a reparto@75.102.58.24 , especificar: nom i cognoms, adreça, telèfon i la llista de la compra separada per parada. El pagament el realitzaràs al rebre la teva compra

Aparcament Gratuït

Al Mercat de Santa Eulàlia Interior t’oferim 1 hora d’aparcament gratuït.

Què has de fer per aconseguir 1 hora d’aparcament gratuït?

Per compres superiors a 30 €, que poden ser en una o vàries parades agruapdes, a la parada Carnisseria Antónia, portant els tiquets de compra et donaran un val de descompte per 1 hora d’aparcament. Al pàrquing Regasa de la Plaça Francesc Macià, molt a prop del mercat. Està a pocs metres del mercat. Podràs fer les teves compres fàcil i còmodament!

Dijous Blaus

Tots els dijous de l’any, totes les parades del Mercat de Santa Eulàlia ofereixen ofertes especials.

Acosta’t al mercat els dijous i gaudeix dels nostres productes de qualitat al millor preu!

Cada dijous amb posem el distintiu del Dijous Blaus al costat del producte, perquè vegis fàcilment les ofertes mentre compres. Volem que puguis gaudir dels millors productes de qualitat del nostre Mercat, a un preu més baix.