Peixateries Trini
Número de parada: 11-15.
933 314 648 / 747 434 141
peixateriestrini@gmail.com
Peixateria a l’hospitalet. Familiar. Peix fres. Marisc i congelats.
- Peix mediterrani: Gamba fresca palamós, escamarlà, llagostí, llagosta costa viva, llamàntol, sèpia costa, calamar, costa, gall, gall de Sant Pere, llenguado, cues de rap, lluset del bou, tonyina, cues de rap
- Peix de costa cantàbric: Llus de pinxo, cues de rap, cocotxes, bacallà i altres
- Peix de Noruega: Salmó i Bacalla skrei
- Marisc: Cloïsses carril, Cloïssa gallega, escopinyes, cargoli, tallarina, ostres gallegues, musclo delta de l’Ebre , canyut i altres
- Congelats: Gamba costa mediterrània, gamba Huelva, gamba Huelva cuit, llagostí cuit, bocas i altres
Peixateries Trini
Número de parada: 11-15.
933 314 648 /
747 434 141
peixateriestrini@gmail.com
Peixateria a l’hospitalet. Familiar. Peix fres. Marisc i congelats.
- Peix mediterrani: Gamba fresca palamós, escamarlà, llagostí, llagosta costa viva, llamàntol, sèpia costa, calamar, costa, gall, gall de Sant Pere, llenguado, cues de rap, lluset del bou, tonyina, cues de rap
- Peix de costa cantàbric: Llus de pinxo, cues de rap, cocotxes, bacallà i altres
- Peix de Noruega: Salmó i Bacalla skrei
- Marisc: Cloïsses carril, Cloïssa gallega, escopinyes, cargoli, tallarina, ostres gallegues, musclo delta de l’Ebre , canyut i altres
- Congelats: Gamba costa mediterrània, gamba Huelva, gamba Huelva cuit, llagostí cuit, bocas i altres